- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۳۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود. ابتدا پاستا را همراه مقداري نمک در قابلمهاي حاوي مقداری آبِ جوش ريخته و بگذاريد ۲۰ دقيقه روي حرارت زياد بجوشد تا نرم شود سپس آبکش کنيد.
- در تابهای پپرونی و سوسیس و سیر را تفت دهید. سپس پاستا و گوجه خرد شده را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید آب گوجه کشیده شود.
- سینی فر را کمی چرب کنید نانهای پیتزا را روی آن قرار دهید. سس گوجه را روی نان پیتزا بریزید و با پشت قاشق پهن کنید و مراقب باشید که به لبههای نان پیتزا سس نریزد تا درحین پخت نسوزد. سپس روی آن مقدار کمی پنیر موزارلا بریزید.
- مواد مخلوط پاستا را روی پیتزا بریزید. در آخر کمی فلفل و پودر سیر و آویشن بپاشید. سپس روی آنها را با پنیر موزارلا بپوشانید و با گوجه گیلاسی و پپرونی تزیین کنید.
- حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانیکه نان طلایی شود. برای طلایی شدن پنیر حدود ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید و بعد از پخت با ریحان تازه تزیین کرده و برش دهید و سرو نمایید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید